2 mins read

Messi börjar på bänken när Inter Miami slog Toronto FC

billiga fotbollströjor Med segern kommer Miamis sista match för säsongen på hemmaplan mot New England Revolution att ge Herons en chans att slå MLS-poängrekordet ensäsong på 73 poäng. Campana, en konsekvent artist, såg sin chans att ta steget upp och hålla Miami på rätt spår och slösade inte bort den för att hålla hoppet vid liv om att sätta det nya märket.

Sådana ögonblick visar varför Miamis säsong har varit så speciell. Medan Messi och Luis Suarez har varit nycklar till attacken finns det andra spelare som kan kliva upp. Ibland är det Matias Rojas, andra är det Robert Taylor, men i lördags var det Campana. Om Herons kan avsluta jobbet samtidigt som de sätter poängrekord, det är då diskussionerna om huruvida detta är den största enskilda säsongen i MLS historia kommer att börja.

Genom att redan vinna Supporters’ Shield kommer Miami att vara favoriter att lyfta MLS-cupen vid sidan av den. För Toronto har deras säsong kommit till sitt slut och de kommer nu att behöva vänta för att se om de hamnar i en slutspelsposition. På grund av det ojämna antalet lag i Major League Soccer kommer Toronto att vara det enda laget som inte spelar på Decision Day när säsongen går mot sitt slut, vilket innebär att de kommer att stå vid sidan av medan resten av ligan kämpar om slutspelspositionering .

Formmässigt är detta också en viktig vinst för Miami att bygga sig till slutspelet på rätt sätt. Efter en serie av tre oavgjorda oavgjorda, Inter Miami Fotbollströja har Herons nu en chans att gå in i slutspelet med tre segrar på studs. Det kommer att vara användbart med ett hejdå i första omgången eftersom laget kommer att vara ganska säkra på sina chanser i vad som kan bli en spännande seger till den första MLS-cupen i klubbens historia. Sedan Messi gick med har Miami åstadkommit första åt vänster och höger, men nu är det största inhemska priset inom räckhåll.

Leave a Reply