Manchester United gjør lite for å lette presset på Erik ten Hag med trist 0-0 uavgjort mot Aston Villa
5 mins read

Manchester United gjør lite for å lette presset på Erik ten Hag med trist 0-0 uavgjort mot Aston Villa

Her var et resultat og en prestasjon som knapt kunne vært mer nyttig for Dan Ashworth, Omar Berrada mens de tenker på hva de skal gjøre videre over sin underfyringssjef. Det som skulle være uken fra helvete for Erik ten Hag, Billige Fotballdrakter har endt i to kjempekamper på bortebane som verken tvinger hånden til Manchester United-hierarkiet eller tilbyr dem det udiskutable triggerpunktet som tvinger dem til å gjøre en endring.

Organiserte Manchester United seg godt da de holdt fast på Villa Park for å kreve uavgjort 0-0? Det føltes ikke spesielt slik. Gjestene var helt adekvate av ballen. Victor Lindelof fortjener honnør for hvor raskt han satte seg inn i oppgaven sin etter problemer i første omgang for både Noussair Mazraoui og Harry Maguire, Matthijs De Light i mindre grad gitt hans katastrofale forsøk på å klarere i tilleggstid. En slik feil var uunngåelig med tanke på hvor ofte Ten Hags menn alltid så ut til å være på bakfoten, i beste fall ventet på en åpning for å motstøte, men oftere bare i håp om at knockout-slaget ikke skulle komme.

Det kunne det ha gjort da et innlegg fra venstre rullet rett gjennom til Jaden Philogene, og hans kraftige skudd kanonerte inn i Diogo Dalot. Gitt at United bare så ut til å vurdere å beholde Ten Hag fordi han vant FA-cupen i mai, er det ikke helt utenkelig at en blokkering kan ha en stor innflytelse på Uniteds avgjørelser over landskampspausen. I så fall vil det være en allmektig feil.

United kommer ikke til å toppe M6 et poeng bedre på grunn av noe de spesielt fikk riktig, men på grunn av deres triumf over Bayern München, som følelsesmessig og fysisk brukte Villa. Bedre prestasjoner fra den uvanlig dempede Ollie Watkins eller Morgan Rogers, dette ville ikke vært en konkurranse. Unai Emerys menn var ikke akkurat der for å ta, men det sier mye om både Uniteds nedgang og fremveksten av Midlands-siden at et poeng for førstnevnte blir sett på som noe av en suksess.

Fremover så det ut til at United ikke hadde noen anelse om hvordan de skulle fordele Villa i et avgjort spill. Alejandro Garnacho kan godt bli kritisert for at han ikke klarte å treffe den siste pasningen da laget hans brøt løs, men dette er noen av de vanskeligste angrepene å utføre, de kan ikke være hovedangrepet ditt.

Bruno Fernandes har alltid vært en spiller forberedt på å gamble med besittelse i jakten på åpninger. Før denne sesongen har den portugisiske landslagsspilleren mer enn rettferdiggjort sin gamblingånd med jevne resultater. Selv i år er det ingen åpenbare tegn på nedgang når det gjelder forventede mål uten straff og forventet assist. Fernandes, derimot, skjærer en stadig mer frustrert figur, den kjente følelsen av indignasjon bare forsterket av hans nylige bølge av røde kort. Hans curling-frispark var det nærmeste United kom hele kampen, det eller kanskje en ambisiøs langdistanse smell fra Marcus Rashford som Emiliano Martinez vippet på tverrliggeren.

Spesielt Rashford ser ut til å være en spiller definert av øyeblikk Real Madrid drakt. Denne gangen kan de ha vært strålende, men han var så heldig at en frekk sving mot Leon Bailey etter at Villa-vingen hadde kommet seg vekk fra ham. Det var mer alvorlig enn Rasmus Hojlund og Joshua Zirkzee hadde, ikke et skudd mellom de to midtspissene på 90 minutter.

disse kan være hjørnesteinene i “prosjektet” Ten Hag refererte igjen etter søndagens kamp. Diagnosen at United kommer til å trenge tid kan være riktig. Ville du stole på at Ten Hag gir medisinen? Selv med et annet punkt til navnet deres, Dette er fortsatt den verste starten på en Premier League-kampanje av Manchester United etter syv kamper. De underliggende beregningene er kanskje ikke like alvorlige som slutten av forrige sesong, men å ikke ha et av de verste forsvarene i Europas fem beste ligaer er neppe grunn til å synge. ved Stretford End.

Så er det det større bildet. Gjennom to sesonger og syv kamper har de 20-dobbelte mesterne i England en målforskjell på +11 etter å ha scoret like mange mål som Fulham, færre enn Brentford. Ikke bry deg om Manchester City og Liverpool, hvis en langbenet, underveldende Aston Villa som de burde kjempe om topp fire med kan holde dem til 0,11 xG fra åpent spill, hva kan man da tro at Ten Hag ser ut til å forbedre scoringsproblemene som har forfulgt ham gjennom hele hans periode? Utrolig mye penger ble brukt på å sette sammen innbytterbenken til Ten Hag, mye mer vil være nødvendig for å løsne et lag som ser langt fra Uniteds antatte mål om en tittel i 2028.

Denne triste målløse trekningen var kanskje ikke bruddpunktet som ville ha gjort endringer i Old Trafford dugout uunngåelig, men den ga ingen overbevisende argumenter for å fortsette med en formel som tydeligvis ikke fungerer. I stedet for å tilby nesten ingenting å teste Villa, som tydeligvis allerede hadde spilt sin viktigste kamp i uken, viser bare hvor langt unna minimumsstandardene United er nå.

Leave a Reply