RB Leipzig håller fast över Dani Olmo när Barcelona tittar på Nico Williams
1 min read

RB Leipzig håller fast över Dani Olmo när Barcelona tittar på Nico Williams

Barcelona tröja barn Enligt en rapport från Cadena SER föreslog den katalanska klubben en affär på 50 miljoner euro plus ytterligare 10 miljoner euro i variabler, men tyskarna har ansett att detta är otillräckligt.

Dessutom är Leipzig enligt uppgift inte förtjust i betalningsstrukturen som föreslagits av Barcelona. För att säkra Olmos underskrift kommer Barcelona att behöva revidera sitt erbjudande.

Under tiden förblir Barcelona hoppfulla angående Nico Williams Club-källor har indikerat att de planerar att vänta på spelaren, med ett kritiskt datum runt den 12 augusti, då Williams återvänder till träningen med Athletic Bilbao.

Familjen Blaugrana är optimistiska att Williams kommer att reagera positivt på deras förslag före detta datum, även om de erkänner att han har reservationer.

Barcelona är övertygade om att de kan erbjuda Williams försäkringar och ett övertygande förslag.

I andra händelser har Oriol Romeu lämnat Barcelonas försäsongsturné och är på väg tillbaka till Katalonien, dit han förväntas anlända i morgon bitti.

Detta snabba drag ses som fördelaktigt av klubben eftersom det frigör ekonomiskt fair play-utrymme, avgörande för att registrera andra värvningar som Marc Casado.

Samtidigt finns andra spelare som försvararen Clement Lenglet kvar på marknaden, Nico Williams tröja trots att han presterar bra, är hans höga lön ett bekymmer för klubben, och vill avlasta honom.

Men några mindre framstående figurer har gjort starka argument för sin framtid i klubben, i synnerhet Pau Victor har imponerat med sin insats i den första försäsongsmatchen, lämnat ett positivt intryck på tränarstaben och säkrat sin plats i klubben. trupp.

Leave a Reply